HannuTimonen

Inhimillisempi Helsinki

Takana on reilun kuukauden kestänyt katukampanja. Ensimmäinen isompi kampanja omalla kohdallani. Joukkoon mahtuu monia hyviä tapaamisia ja keskusteluja helsinkiläisten kanssa siitä, missä tilanteessa Helsinki on tällä hetkellä sekä siitä, mihin suuntaan Helsinkiä tulisi rakentaa ja kehitää huomenna.

 

Moni ikääntynyt on ollut huolissaan hoidon laadusta, jota ikääntyneet tänä päivänä saavat Helsingissä. Myös yksinäisyys on olut huolenaiheena. Omaiset ovat olleet huolissaan heidän läheisten hoidon toteutumisesta. Hoitajat ovat huolissaan omasta jaksamisestaan ja heidän huoli on täysin aiheellinen.

On selvää, että näihin asioihin meidän tulee paneutua entistä tarkemmin ja huolehtia siitä, että jokainen helsinkiläinen saa hyvää ja laadukasta hoitoa.

 

Ihmiset elävät nykyään pidempään ja haluavat asua kotona niin pitkään kuin mahdollista. Helsingin tulee mahdollistaa tämä. Heillä on oikeus saada parempaa hoitoa ja hoitajilla on oikeus antaa parempaa hoitoa ikääntyneille.

 

Helsingissä yksinäisyys ja sitä myötä syrjäytyminen on ongelma.

Yksinäisyys ja syrjätyminen koskee niin nuoria kuin ikääntyneitä. Emme voi menettää yhtään nuorta tai ikääntynyttä syrjäytymiselle. Tämä ei ole hyväksi ihmiselle eikä yhteiskunnalle. Meidän on tehtävä asioita paremmin, jotta voimme anneltaehkäistä syrjäytymistä.

 

Minun Helsinki pitää huota kaikista ihmisistä, vauvasta vaariin.

 

Vain annettu ääni lasketaan.

 

Päätös On Sinun!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat